Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Leksands ekonomichef slutar

Annons

ISHOCKEY/LEKSAND
Leksands IF:s ekonomichef Anders Östling har sagt upp sig efter 14 år i föreningen.
Nytt jobb för Östling blir hos Leksands Strand och Sommarland.
– Det är ingen dramatik i det här, säger Leksands IF:s ordförande Bertil Daniels.

– Det finns ingelt otalt bakom, utan jag har fullständig förståelse att man vill byta jobb efter 14 år. Östling har gjort ett fantastiskt jobb för föreningen och det är bara att önska honom lycka till på det nya jobbet.
Anders Östling har sex månaders uppsägningstid och enligt Daniels blir det en förhandlingsfråga när Östling slutar.
– Östling har under sin tid i Leksand haft en stor portion ödmjukhet och alltid uppträtt proffessionellt och haft föreningens bästa för ögonen och jag har full respekt för att han nu vill göra något annat, säger Daniels.

Anders Östling har inte bara varit ekonomiansvarig i Leksands IF, han har också haft personalansvar och verkat som vice klubbdirektör.
– Vi kommer att gå ut med en rekryteringsannons nästa vecka och den vi söker kommer att få axla alla tre posterna. Det är inget nio till fem-jobb vill jag lova, men jag är inte ett dugg orolig att vi inte ska få några sökande. Det här är ett perfekt jobb för den som är idrottsintresserad och har de kvalifikationer vi söker, säger Bertil Daniels.
DD-sporten har sökt Anders Östling för en kommentar.

Håkan Erikssson
hakan.eriksson@daladem.se