Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Let´s Dance-dansaren Calle Sterner besöker Leksand och Falun

Sinclairs Dala Dansstudio kan locka med ett välbekant namn till uppstarten av hösten. Anja Pärsons danspartner i Let´s dance, Calle Sterner kommer till Leksand och Falun.

Dalarnas äldsta dansskola utökar sin verksamhet. Sinclairs Dala Dansstudio startar danskurser även i nya lokaler på Hjortnäsvägen i Leksand.

Sedan tidigare har dansstudion verksamhet i Leksand och Falun.

– Det finns ett stort dansintresse I Dalarna, vilket vi så klart tycker är väldigt roligt, säger Ted Heikura, ägare till Sinclairs Dala Dansstudio.

I samband med höststarten arrangeras två Öppet Hus i Leksand och Falun. En som kommer vara på plats är Let´s Dancefinalisten Calle Sterner.

Förutom att ha tävlat i Let´s dance så har Sterner ett guld junior-SM i latinamerikansk dans.

– Jag hoppas att det blir många besökare till Öppet Hus, både i Leksand och Falun, säger Sterner. Det ska bli görsköj att träffa alla barn och vuxna och få dela med mig av den glädje det ger att dansa.

Öppet Hus hålls i Leksand den 21 augusti och i Falun den 22 augusti.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android