Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIF-stjärnans mångmiljonvilla till salu – spana in den här

Mattias Ritola säljer sin villa.
Utgångspriset är 4 250 000 kronor för fyrarummaren vid Siljan.
Här kan du kolla in i Leksandsstjärnans hem.

Han ryktades vara på väg bort från Leksands IF efter degraderingen, men i början av maj stod det klart att Mattias Ritola stannar i dalaklubben ett år till.

Trots det, väljer den 30-årige forwarden att sälja sin villa. Huset, som är 120 kvadratmeter stort, består av fyra rum och kök och har utsikt över Siljan.

Den faluröda villan är placerad på en 1775 kvadratmeter stor tomt i Västanvik och omges av en kringbyggd altan.

Inuti är det ljust och fräscht, där grått och vitt dominerar färgskalan. Och sällan har Leksandsforwarden behövt frysa, då det finns hela två vedeldade kaminer, en i allrummet och en i det inglasade uterummet.

Familjens bägge bilar har det dock kyligare. De tvingas stå utanför tvåbilsgaraget till förmån för en roddmaskin, en skivstångsställning och en träningscykel. Garageväggarna pryds av matchtröjor, bland annat en från Skellefteå AIK och en från Detroit Red Wings – men ingen från Leksands IF.

Enligt uppgifter till Hockeypuls kommer Mattias Ritola med familj flytta in i ett annat hus i Leksand inom kort. Här kan du se mer av 30-åringens hem, som snart är någon annans.

Läs mer: Nobbade LIF-målvakten är Timrås drömvärvning – därför borde klubben satsa allt: "Jätteviktigt"

För Plus-kunder: Nobbade Timrå – stortalangens val förvånar: "Vad tänker man från Leksandshåll?"