Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Lika bra som Cornelis torsdagsspalt”

Annons

Lördagens DD var en verklig pärla att läsa, lite utöver föregående utgåvor. Först – ledarartikeln som berörde Olof Palme och arbetarrörelsen – sedan kom de 4 S-riksdagsledamöterna med sin genomtänkta artikel. Vidare till kultursidan som alltid är läsvärd. Din artikel, Göran, har jag läst mer än en gång. Ulf Lundéns Ja och Nej är lika bra som Cornelis torsdagsspalt.
Sedan – sent omsider – kommer Jan Bohmans, Barbro Hietla Nordlunds och Ronny Beyers insändare där de enligt vallöftet tar avstånd från styggelsen med delade turer i omsorgen. Även löftet att inte försämra sön- och helgdagstjänstgöringen suger man i sig. Tack! Även Kurt Kvarnströms inlägg var något att läsa och begrunda.
Hoppas att arbetarrörelsen i Dalarna förstår värdet av Dala-Demokraten – vår egen tidning! Till sist – en god fortsättning på Nya Året!
Göte Johansson

Borlänge
Svar: Tack själv! Ibland måste vi trycka beröm också!
Göran Greider