Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VIP-kväll på Coop Bygg inför öppningen på Lyviksberget i dag

/
  • Butikschefen Kerstin Björnbom i samspråk med en av tisdagskvällens VIP-gäster.FOTO: OVE ANDERSSON
  • Det var många som tog chansen att på tisdagskvällen bekanta sig med byggmarknaden på Lyviksberget.FOTO: OVE ANDERSSON

Annons

I dag öppnar tre av butikerna på Lyviksberget i Ludvika. Men redan på tisdagskvällen "smygöppnade” Coop Bygg sin byggmarknad genom att under två timmar hålla en VIP-kväll. Speciellt inbjudna var MedMera-medlemmar som fick chansen att se byggmarknaden före alla andra.
Många kom och än fler lär komma idag när de tre butikerna öppnar "på riktigt”.

Förutom Coop Bygg öppnar idag även Coop Extra och Jysk sina nya affärer vid Ludvikas nya affärscentrum på Lyviksberget. Men redan igår kväll höll alltså Coop Bygg öppet för sina MedMera-medlemmar.
- Vi tycker att våra MedMera-medlemmar ska premieras vid ett sådant här tillfälle, förklarade butikschefen Kerstin Björnbom medan hon och personalen hälsade alla medlemmar välkomna alltefter de kom in.

Efterlängtade

Det var många tog sig till Lyviksberget, trots tisdagskvällens snöglopp. Redan innan man öppnade portarna var det kö och en halvtimme efter var det i stort sett fullt på parkeringen.
Av kommentarerna i kön att döma är butikerna på Lyviksberget mycket efterlängtade.
- Det här är värt att fira. Behövligt och bra för Ludvika. Det bästa som hänt i Ludvika och nu behöver man inte åka till Borlänge, var några av kommentarerna.

Feststämning

Inte helt oväntat var butikschefen Kerstin Björnbom nöjd över att det äntligen är öppningsdags på Lyviksberget.
- Det känns verkligen riktigt bra, hann hon med att förklara medan hon hälsade VIP-gästerna välkomna.
Utan tvekan infann sig en viss feststämning bland personalen och de som besökte byggmarknaden. Många passade på att handla, men Kerstin Björnbom försäkrade att man laddat upp med varor så att det räcker även till de som kommer till den "riktiga” öppningen idag.

Snyggat till

Om det var mycket folk och feststämning på tisdagskvällen så lär det bli än mer festligt idag när ytterligare två butiker öppnar. Det märktes också att man städat och snyggat till området inför den stora öppningsdagen.

Annons