Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Malung Sälen till topp i dressyrtvåan

Säterbygdens Ridklubb hade på söndagen fyra klasser dressyr för hästar med första omgången av division 2 och med en Medelsvår C:1 på topp.

Hela 10 lag var på plats där två av deltagarna red Lätt B:3 och en Lätt A:4. I den öppna klassen Lätt B:3 visade Malung Sälens Ida Kihlgren på Arras ett magnifikt genomförande som gav 70 procent och seger före Rättviks Jessica Tyskhagen på Future Ö med 66,36.

När lagryttarna i Lätt A:4 genomfört sitt program stod det klart att Malung Sälens lag vunnit med 64,83 före Insjön med 63,74 och Gagnef med 63,40. Här kan man se att Ida Kihlgrens 70 procent fick stor betydelse för segern

I den öppna klassen Lätt A:4 var det Folkärnas Ulrica Lindberg på Santorini som red hem segern med 70,27 före Luciana Lollo Olsson från Insjön på Talisman med 63,65.

I den högsta klassen Medelsvår C:1 var det ett välkänt namn genom Kerstin Ahlgren från Sveden på Trebbiano som red hem segern med 71,92 men även här var Folkärnas Ulrica Lindberg på Santorini framme och visade framhovarna med en andraplats och 70,53.

En härlig söndag med mycket mersmak.