Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bästa jul- och nyårshelgen någonsin- och nu bokas det inför nästa säsong

/
  • Linda Morell, marknads- och försäljningschef på Skistar Sälen har själv tillbringat jul och nyår i Sälenfjällen med familjen. Hon är nu hoppfull inför framtiden med alla som vill komma och åka skidor.FOTO: SKISTAR

Annons


En av de bsta jul- och nyrshelgerna i Slen ngonsin.
Det kan Skistar tacka det fina vdret fr.
Och bokningarna infr nsta ssong har redan kommit igng.

Lgkonjunkturen som drabbar Sverige har slagit omkull benen fr mnga fretag och arbetstagare. Men en sak rr inte lgkonjunkturen p - det vackra och soliga vintervdret i fjllen.
Det r ngot av ett rekord som Skistar Slen upplevt under 2008 och 2009, om inte det intrffar ngra drastiska omstllningar med vder och ekonomi.

Rekordintresse

Efterfrgan p en skidsemester under jul, nyr och trettonhelgen r rekordstort och lockar storstadsbor och andra till att vara utomhus.
- Den hga belggningen och det fantastiska vintervdret som vi har nu gr att vra gster naturligtvis vill skerstlla nsta jul och nyr hos oss s snart som mjligt, sger Linda Morell, marknads- och frsljningschef p Skistar Slen.
I Slenfjllen har det under jul och nyr varit fullt i varje stuga och lgenhet och efterfrgan har varit lngt ver vad bokningen nstan klarar av.

Mnga p skidskolor

Linda Morell har mrkt att intresset fr skidkning i allmnhet har kat under ren och knner en stark framtidstro.
- Belggningen p vra skidskolor har aldrig varit strre p gruppskidskola, men ven intresset fr privat skidlektion har varit lngt ver frvntan.
- Det knns jttekul att intresset fr att resa till fjllen och ka skidor verkar vara det mest populra just nu i resvg bland vra svenska, norska och danska familjer. Den 15 december slppte vi bokningen fr nsta ssong, 2009 och 2010, och vi hade den frsta bokningen redan efter tv minuter, och sedan har det kommit in massor av bokningar redan nu, sger Linda Morell.

MATS LINDSTRM
0250-59 43 42 / 070-608 18 00
mats.lindstrom@daladem.se

Mer läsning

Annons