Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

” Ny butik med Mc-kläder öppnar snart”

Annons

I snabb takt fylls det på med nya företag vid Gunde Svans företagscenter i Lokstallet.
För bara några månader sedan var det nio företag och snart är man 13 företag samlade under ett och samma tak i centrala Vansbro.
Det senaste tillskottet vid företagscentret är Leif Ivars som i mitten av mars öppnar en butik för skyddskläder till Mc- moped och crossförare.

– Jag har planerat att öppna en butik i över ett år och att det blev i de här lokalerna känns mycket bra, säger Leif Ivars.
När DD kommer på besök håller han på att ställa iordning i butikslokalen. Det finns en hel del att göra och snart kommer de första leveranserna av varor. Till vardags arbetar han som trafiklärare och i flera år har han varit ansvarig för Mc-utbildningen. Med tanke på att han även kört motorcykel sedan 16-årsåldern, kan man förstå att det inte är så konstigt att han nu satsar på en butik med skyddskläder. Sedan ett år tillbaka driver han även ett bemanningsföretag i Vansbro.
Valet av namn på butiken var även en svår nöt att knäcka. Trots att det var lockande att ta namnet Mc-Stallet, blev det till slut Mc-Stället.
Ny i Lokstallet är även tapetseraren John-Erik Christians som hyrt en lokal och ska flytta sitt företag Möbelverkstán från Äppelbo till Vansbro. Han håller även på att ställa iordning lokalen.
– För mig är det ett perfekt läge och nu kan jag även ha en butiksdel där jag ska sälja lite sängar och annat, säger John-Erik Christians.

LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se

Annons