Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man åtalas för att ha förgripit sig på tioårigt barn

Enligt åtalet förgrep sig mannen i 50-årsåldern under två år på det tioåriga barnet. Han ska även med våld och hot tvingat till sig andra sexuella tjänster.
Mannen är från en ort utanför Falun. Han är misstänkt för att mellan 2008-10 vid flera tillfällen haft vaginalt och oralt sex med barnet som då var tio till 12 år.
Mannen ska enligt åtalet under de två åren även upprepade gånger berört barnet på ett sexuellt sätt som med hänsyn till khur kränkningarna var och omständigheterna kring dem anses jämförliga med samlag. Han ska med våld och hot om våld tvingat målsäganden att masturbera åt honom.
Det har skett i två bostäder mannen äger samt i hans bil. Han ska även ha slagit målsäganden i ansiktet och på kroppen. Vid något tillfälle så våldsamt att det har lämnat ett bestående ärr i barnets ansikte.

Petter Jerdén