Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många snattar på Ica

Annons

Ica Supermarket vid Grängesbergsvägen har de senaste dagarna varit utsatt för flertalet snatterier. Under måndagskvällen har en person, född 1948 och hemmahörande i Grängesberg, kommit till butiken och stoppat på sig varor, bland annat tidningar, till ett värde av drygt 260 kronor.

Under tisdagen har en kvinna, född 1965 och hemmahörande i en by utanför Ludvika, plockat på sig varor för drygt 220 kronor. Kvinnan hann lämna platsen innan polisen kom fram, men utifrån en beskrivning kunde polisen lista ut vem kvinnan var. De åkte då till hennes bostad och tog tillbaka varorna. Senare under tisdagen, strax innan åtta på kvällen, ertappades två män, födda 1991 och 1995, med att snatta i butiken. De kom över varor till ett värde av ungefär 500-600 kronor, men kunde gripas. De två männen förhördes men släpptes sedan. (DT)