Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mattias Ritola stannar i Leksands IF

Han har ryktats vara pä väg bort – men på måndagen blev det klart att Mattias Ritola stannar i Leksands if.
- Jag känner att jag vill vara med och ställa saker och ting till rätta igen, säger han till klubbens hemsida.

TV: Experterna analyserar nya kontraktet

Mattias Ritola värvades till Leksands IF i våras för att hålla laget kvar i SHL – men klubben tvingades lämna landets högsta serie efter att ha förlorat mot Mora med 2-4 i matcher.

Plusläsning: Krönika – "Om att kunna se byborna i ögonen igen"

Efter säsongen har många spelare valt att vara kvar i föreningen, men ett stort frågetecken har funnits kring stjärnan Mattias Ritola.På måndagen blev det dock klart att han blir kvar i klubben.

– Mattias är en vinnarskalle som kommer att visa vägen för våra yngre killar. Att han väljer att stanna hos oss i HockeyAllsvenskan betyder jättemycket för oss och vår vision in i framtiden.

Ritola har skrivit på för ytterligare ett år i dalaklubben.– Det har varit en tuff tid sedan vi åkte ur, men jag känner att jag vill vara med och ställa saker och ting till rätta igen. Nu är det bara en sak som gäller – vi ska ta tillbaka det som tillhör Leksands IF, en plats i SHL.