Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Min önskelista till nöjestomten

Nu är det jul igen.
Dags att skicka brev till nöjes-Tomten.
Hej nöjes-Tomten, här kommer en liten enkel önskelista, fixa!

Jag önskar mig fortsatt mycket livemusik i Borlänge. Liljan har gjort det bra hela året. Även fast inredningen kan kännas lite väl mycket finlandsfärja för min smak så är det bara att konstatera att de gjort både helger och vardagar roligare för musikintresserade i stan. I början av nästa år kommer de att bygga om krogen, lite hemligt än exakt hur, men bara de fortsätter boka en massa artister som blir det nog bra.
Ett extra fint paket vore ju om ni kunde klämma in Toy Dolls eller Biohazard nu när ni kommit upp er i smöret lite och börjat boka internationella band.

Jag önskar att den planerade nöjessatsningen i Falun öppnar snart. Som DD skrivit om tidigare så vill ju ägarna bakom Rättvik bowling & krog öppna ett stort nöjespalats i Falun på Myntgatan. De har gjort ett bra jobb i Rättvik, och jag är väldigt nyfiken på falusatsningen.

Jag önskar att Marit Bergman gör comeback och släpper ny skiva. I början av 2000-talet var hon popdrottning och släppte ett par fantastiska skivor, men på slutet har hon inte varit speciellt aktiv. Det är dags nu, ge oss lite ny kvalitetspop.

Jag önskar att Peace & Love kommer tillbaka på ett bra sätt, att det blir någon form av festival i sommar. Jag har inga stora krav på en massa dyra artister, bara ni hittar på nåt kul och att det blir bra stämning i stan. Det kändes så jäkla tomt i somras.

Jag önskar hitta en ny tv-serie som jag blir lika fast i som Breaking Bad. Jag är inne på sista säsongen nu, med bara några avsnitt kvar. Dessutom är fantastiska Homeland över för denna gång. Vad ska jag hitta på nu?

I övrigt önskar jag mig bara en lugn och skön jul med många lata förmiddagar, mys med katten Trixie (som nog ska skämmas bord med nån form av julbuffé) och massa filmer och tv.
Och mammas omelett så klart.

God jul på er alla. Nästa fredag sammanfattar jag nöjeslivet med den numer traditionella bildkrönikan.

Höjt!

Jonas Stentäpp
jonas.stentapp@daladem.se