Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord: Gunnar Bergström till minne

Gunnar Bergström, Svärdsjö, har plötsligt och oväntat lämnat oss den 2 augusti.

Två dagar tidigare hade Gunnar suttit på restaurangen på Dalsjö Golfklubb vid en avtackning. Visserligen tagen av en längre tids sjukdom, men glad och skojfrisk i vänners lag. Att han två dagar senare skulle somna in kom som en chock för oss alla.

Gunnar har ända sedan klubben bildades i början av 90-talet var en engagerande och pådrivande medlem. Under några år var han även ledamot i styrelsen.

Idrotten har varit en röd tråd i Gunnars liv. Aspeboda/Slätta, Brage och Dalsjö har varit de föreningar som han stöttat mest intensivt. Genom sitt företag Gunnars Däck var han en flitig sponsor till idrotten i både Falun och Borlänge.

Gunnar brann för föreningslivet och att ge ungdomar en möjlighet att idrotta. Han var en generös människa i ordets rätta bemärkelse.

Sedan han sålt företaget var han en flitig gäst på Dalsjö. Han och hustru Barbro spelade många sällskapsronder och tävlade flitigt tillsammans. Varje måndag deltog de verksamheten för + 55 eller som Gunnar själv uttryckte det – Antikrundan.

Gunnar var en man med bestämda åsikter och han sa alltid vad han tyckte. Ibland kunde han uppfattas som tuff, men vi visste alltid att han talade för Dalsjö Golfklubbs bästa. Han hade ett hjärta av guld och engagerade sig i både smått och stort.

Hans skratt, den speciella svingen, diskussioner kring fikabordet och hans glädje och stolthet att tillhöra Dalsjö GK är något vi kommer att sakna.

Gunnar lämnar oss i stor saknad och med många minnen. Det blir tomt på Dalsjö när inte han inte längre är där. Vi vet att han finns med oss även i fortsättningen, men då från en annan arena.

Gunnar Bergström blev 73 år och sörjes närmast av hustru Barbro samt barnen Claes och Annica med familjer.

Vännerna på Dalsjö Golfklubb

Genom PeO Karlström