Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inte: Vi sänder alla SSL-matcher med IBF Falun och Kais Mora – "En av våra största satsningar"

Grattis alla innebandyfans! Den här säsongen hårdsatsar vi på IBF Faluns och Kais Moras lag i SSL herr och dam. Alla matcher kommer du som kund att kunna se direkt på dt.se och dalademokraten.se. – Dalarna har starka och framgångsrika innebandylag på både dam – och herrsidan, så den här satsningen känns helt rätt, säger Helena Nyman, ansvarig utgivare för dt.se.

Dt.se och Dalademokraten.se ingår i Bonnier News stora satsning på livesänd sport och i början av sommaren stod det klart att Svenska Superligan för damer och herrar kommer att sändas på koncernens plattformar de kommande fem säsongerna (2020-2025).

– Det här är en av våra största satsningar någonsin. Innebandyn engagerar många och vi kommer bygga SSL, både dam och herr, under flera år nu eftersom vi har ett avtal på fem år, Mattias Wallström, livesportansvarig för Bonnier News.

På det här sättet kan publiken följa sina lag i coronatider och vi hoppas också att på sikt kunna öka intresset för innebandyn i Dalarna.

SSL dam har säsongspremiär nu på lördag och då tar IBF Falun emot Thorengruppen samtidigt som Kais Mora spelar borta mot Sirius.

IBF Faluns herrar har seriepremiär nästa helg, hemma mot Sirius lördag den 3 oktober.

– På det här sättet kan publiken följa sina lag i coronatider och vi hoppas också att på sikt kunna öka intresset för innebandyn i Dalarna. Vi har ju en unik möjlighet att nå ut till många med det stora intresset som finns att ta del av artiklar och sändningar på dt.se, säger Helena Nyman, ansvarig utgivare för dt.se.

FAKTA: Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration. Vill du bli kund?, gå in här. Genom att logga in på dt.se eller dalademokraten.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips