Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderat så klart?!

Öppnar DD på lördagen och adrenalinet stiger när jag ser Annbritt Åselbol och Gunnar Axens debattartikel angående premiepensioner.

Det behövs väl knappast påpekas att de är MODERATER så klart.

Det har tydligen inte gått in i deras hjärnor att dom regerat sedan 2006 och haft möjlighet att räta till allt ”elände” som sossarna i deras ögon ställt till med.

Skatter har sänkts med mer än 100 MILJARDER, gamla och sjuka kommer i kläm för att det saknas pengar. Man behöver inte ha så stor utbildning för att begripa att det inte går att bygga ett samhälle för alla genom att SÄNKA skatter men det är väl inte moderaternas avsikt att bygga ett samhälle där man kan känna sig trygg även om man hamnat på livets skuggsida.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det börjar gå upp för svenska folket vad era blå dunster är värda, ta ett av era mantra ”valfrihet för alla” vilka jäkla flosker!! Hoppas att ni hamnar ute i kylan efter nästa val!

Anders Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare