Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nära nog storslam för Sälens IF

Annons

Det blev nära nog storslam för hemmaklubben Sälens IF när SM-veckan i freestyle inleddes i Kläppens Snowpark med halfpipe för skidor – tre guld av fyra möjliga.
Oskar Eriksson segrade i seniorklassen, Hugo Atterlid tog hem juniorklassen och Jennie Lee Burmansson var ensam startande i damklassen.

Oskar Eriksson utkämpade en tuff match mot Calle Eneflo, Falun, men hade marginalen på sin sida. Eneflo fick nöja sig med andraplatsen nu, efter att förra veckan ha segrat när 400 av Sveriges skidlärare gjorde upp om titel Sveriges bästa skidlärare i samma backe.
Hugo Atterlind var överlägsen bland juniorerna.Och än mer överlägsen var Jesper Trägårdh, Leksand, i den yngsta klassen för kids.SM i freestyle pågår under hela denna vecka. I dag gör snowboardåkarna upp i halfpipe och på skidor tävlas det i puckelpist. Senare under veckan står skicross, boardercross, big air och slopestyle på programmet.

Rolf Johansson