Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni svartmålar hela jägarkåren!

Jag läste om den varg som nyligen blev påkörd av en lastbil. Jag kan inte förstå hur vissa av er jägare kan påstå att ni håller på med viltvård och att ni kan kalla er djurvänner när ni har ett sånt fruktansvärt hat mot ett djur.

Du som körde på denna varg och som dessutom är jägare, tar ett kort på denna döda varg och lägger ut på Facebooksidan sidan Våga Vägra Varg i Sverige och skriver att den hamnat framför din lastbil och att det står 1-0 till lastbilen.

Du skriver sedan i kommentarer att du har fixat att det blivit en varg mindre. Även ni andra som kommenterar denna bild som också är jägare och även andra att ni hoppas att han gasade på extra när han såg vargen.

Ni skriver att ni tycker att han förtjänar en ros för att han körde på vargen. Ni gratulerar honom, ni hoppas att det inte blev några skador på lastbilen. Ni skriver att han är er idol. Att det är såhär förvaltningen ska gå till.

Har ni ingen som helst skam i kroppen? Jag blir uppriktigt sagt rädd att sådan som ni får gå runt i skogarna med vapen i händerna!

Jag lider med alla stackars djur som blir påkörda och jag vill tacka alla er seriösa jägare, som tar avstånd från detta hat och som inte gör skillnad på djur och att ni kommer och avslutar deras lidande.

Det enda ni hatare gör är att förstöra för seriösa jägare och svartmålar hela jägarkåren. Det borde verkligen bli hårdare regler på vilka som får jaga i Sverige när man får se sånt här. Men det är bra att ni visar allmänheten vad ni går för!

Martina

LÄS OCKSÅ: "Frigör varg-och rovdjurspolitiken från EU-byråkratin"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare