Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cilla från Falun nobbade pastor i tv

I kväll är det säsongsavslutning för "Tro, hopp och kärlek" i SVT. I programmet, där fyra präster ska hitta kärleken, deltar Cilla Eriksson från Falun.
Men någon kärlek mellan pastorn Filip Wennerlund och Cilla blev det aldrig.
- Han var inte mannen i mitt liv, säger hon.

Annons

Programmet "Trop, hopp och kärlek", som nu är inne på sin andra säsong, går ut på att hjälpa singelpräster att hitta kärleken. Den här säsongen är det två präster, en diakon och en pastor som i programmets sju avsnitt får dejta utvalda singlar.

Cilla Eriksson har i tre års tid förberett sig för en cykelresa genom USA. Arkivbild

I programmet dejtar Cilla Eriksson från Falun Filip Wennerlund, pastor i Malmö huskyrka. Cilla är en av två tjejer som har hållit sig kvar ända till slutet - alltså till säsongsavslutningen i kväll då prästerna ska välja vem de vill dejta vidare.

I programmet

Och valet föll på Cilla från Falun.

- Efter dejten igår så har jag funderat mycket. Jag skulle gärna vilja känna dig bättre och dejta vidare, förklarade Filip Wennerlund i SVT-programmet.

Men känslorna var inte besvarade.

- Han var inte mannen i mitt liv. Det blev nobben och jag hade önskat att han valde Stina. De skulle och kan fortfarande bli, ett jättefint par, förklarar Cilla Eriksson när DT når henne i USA.

Just nu är Cilla Eriksson ute på en resa genom USA på cykel till förmån för traffickingutsatta kvinnor i Kairo, det efter tre års förberedelser. Under två månader ska hon cykla 350 mil. Resan går under namnet Ride of faith, hope and love.

Cilla Eriksson är inte enda kullan som söker kärleken i tv i höst. Lina Ilar från Falun, även känd som Farmen-Lina, dejtar bonden Erik i "Bonde söker fru".

I höstens säsong av "Bachelor - När leken blev allvar" deltar inte mindre än tre kullor. Det handlar om Borlängetjejen Melissa Miller, som tidigare även deltagit i "Robinson – Love edition", Svart Karin Karlsson från Rättvik och Anna Fredborg från Borlänge.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

Annons