Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya artistsläpp till Falun Bowling och krog: Nostalgipop och rock n roll

Falun Bowling och krog avslöjar fyra nya artistsläpp, den här gången med lite mer nostalgi i fokus. Tysk klubbmusik, rock ´n´ roll och en folkkär artist utökar utbudet i höst.

Annons

I slutet av augusti avslöjades att Pumpbolaget skulle återförenas för en spelning på det nya Nöjespalatset Falun Bowling & Krog den 29 september. Vi sände hela deras konsert live här.

Nu har det blivit dags för fler artistsläpp till Falun Bowling & Krogs höst- och vinterschema.

Freddy Kalas, en norsk artist med dansanta toner med en touch av reggae spelar den 13 oktober. Han står bakom hits så som "Jovial" och "Pinne för landet".

Den 28 oktober är det dags för alla nostalgiker av tysk klubbmusik att bli glada. Tyska Cascada slog igenom med buller och bung för drygt tio år sedan i Sverige med sin 90-tals doftande poptralliga klubbmusik, så som i "Everytime we touch".

Läs också: House, heavy metal och P-Floyd till Nöjespalatset i höst och vinter

Annandag jul den 26 december sitter en hel del hemma med glögg och julmat, medan andra kanske väljer att gå på flitigt turnerande Rydell & Quick för att uppleva melodiös hårdare rock.

Den 5 januari, det vill säga Trettondagsafton 2018, är det dags för Thomas Di Leva att inta scen. Den folkkäre artisten har varit upptagen med en bejublad kyrkoturné hela året men man får förmoda denna spelning blir en förlängning av hans korta julshowsturné under december.

Mer läsning

Annons