Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ronny Erikssons nya föreställning får premiär i Dalarna

Komikern och musikern Ronny Eriksson är tillbaka med den nya föreställningen "Oförhappandes" som har premiär på Avesta teater på söndag och sedan kommer till ytterligare fem orter i Dalarna.

Annons

Ronny Eriksson kommer till Dalarna med sin föreställning

"Oförhappandes" är en föreställning där Ronny Eriksson tillsammans med pianisten Benneth Fagerlund blandar musik med dagsaktuella frågor som mycket väl kan vara anpassande efter orten han uppträder i.

– Själva namnet på föreställningen, "Oförhappandes", svarar lite på hur det kommer att bli. Vi har en del låtar som är en slags stomme och sen finns det öppningar om det hänt något lokalt eller dagsaktuellt, säger Ronny.

Ämnen som kan tas upp under föreställningen är tiggeriförbudet, krisen i polisen, flyktingfrågan, sjuksköterskeupproret, miljöfrågan eller någon händelse han läst om i lokaltidningen på orten.

– Jag och min pianist har hållit på i många år och har en del gamla låtar och en del nyskrivet. Föreställningarna kommer inte se ut likadant kväll efter kväll. Kommer det åttio sjuksyrror så kommer föreställningen handla om det, säger Ronny.

Föreställningen har alltså premiär i Avesta och sedan rivs fem orter till i Dalarna i ett svep och sedan fortsätter turnén ända in i december.

Hit kommer Ronny Eriksson med "Oförhappandes":

11/9 – Avesta teater, 19.00

13/9 – Maximteatern Borlänge, 19.00

14/9 – Kulturhuset Tio14 Falun, 19.00

15/9 – Avenyteatern, Ludvika, 19.00

16/9 – Sveasalen Leksand, 19.00

19/9 – Älvdalens biografteater, 19.00

Annons