Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Obama belönar det sämsta...

Obama kommer med ofred, GMO och hormonbiffar. Förenklat kan man säga att USA:s president Barack Obama gör vårt land den äran med ett officiellt statsbesök för att belöna det sämsta Sverige står för i dagens politik. Nämligen det faktum att Sverige övergett den alliansfria politiken och bland annat stridit under amerikanskt befäl i Afghanistan, sände JAS-plan till Libyen, soldater till Mali, praktiskt taget anslutning sig till NATO, genomför militärövningar och bombfällning med USA och NATO-plan i Norrbotten och över Vättern.

Med andra ord släppt djävulen över gränsen. Särskilt sägs Obama också uppskatta att Sverige la in sitt veto mot att diskutera USA:s avlyssning i EU.

Allt som är dåligt ska nu honoreras och med benäget bistånd från lydmedia höjas till yppersta statskonst. Obama vill också visa sin uppskattning för att Sverige och jordbruksminister Eskil Erlandsson ivrat för godkännande av GMO-grödor inom EU. Och för Sveriges extrema hållning till frihandel vilket gynnar den stora parten USA.Det går kalla kårar utefter ryggen när jag får höra handelsminister Ewa Björling tala sig varm för ett reservationslöst frihandelsavtal med USA. Särskilt inom jordbruket som öppnar dörrarna för GMO-livsmedel och hormonstinna skinkor och biffar från världens i särklass största. mest miljöfientliga och plågsamma djurfabriker i världen.

Rune Lanestrand

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel