Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Obama inte välkommen”

– Barack Obama är en krigsförbrytare och terrorist. Han dödar barn med hjälp av förarlösa bombplan. Han borde inte vara välkommen i Sverige, säger Sebastian Karlberg,17, ordförande för Ung vänster i Borlänge.

Annons

Barack Obama kommer till Sverige, men alla jublar inte i högan sky. Ung vänster i Borlänge drar sig inte för att säga vad de tycker:
– Obama betraktar Edward Snowden som terrorist för att han kommer att läcka ut amerikanska ­arméns krigsbrott, säger ­Sebastian Karlberg.

– Det är Obama som är terrorist. Han skickar vapen till al-Qaida i Syrien, hotar att bomba Kuba och dödar varje dag barn i Afghanistan och Pakistan med sina drönare.
Sebastian Karlberg tycker att USA hycklar. De har fördömt gamla Sovjets och DDR:s övervakning av medborgare. Nu gör de samma sak själva och kallar dem som avslöjar detta för terrorister.
– Det är Obama, John Brennan, John Kerry och Hillary Clinton som är de verkliga terroristerna. Vi vill inte ha terrorister i Sverige. De är inte välkomna hos oss, säger Sebastian Karlberg.

Mats Rönnblad