Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Obama inte välkommen”

– Barack Obama är en krigsförbrytare och terrorist. Han dödar barn med hjälp av förarlösa bombplan. Han borde inte vara välkommen i Sverige, säger Sebastian Karlberg,17, ordförande för Ung vänster i Borlänge.

Annons

Barack Obama kommer till Sverige, men alla jublar inte i högan sky. Ung vänster i Borlänge drar sig inte för att säga vad de tycker:
– Obama betraktar Edward Snowden som terrorist för att han kommer att läcka ut amerikanska ­arméns krigsbrott, säger ­Sebastian Karlberg.

– Det är Obama som är terrorist. Han skickar vapen till al-Qaida i Syrien, hotar att bomba Kuba och dödar varje dag barn i Afghanistan och Pakistan med sina drönare.
Sebastian Karlberg tycker att USA hycklar. De har fördömt gamla Sovjets och DDR:s övervakning av medborgare. Nu gör de samma sak själva och kallar dem som avslöjar detta för terrorister.
– Det är Obama, John Brennan, John Kerry och Hillary Clinton som är de verkliga terroristerna. Vi vill inte ha terrorister i Sverige. De är inte välkomna hos oss, säger Sebastian Karlberg.

Mats Rönnblad