Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: En dagisfröken borde gå in och sätta gränser för Alliansen

Annons

Alliansen reser misstroendevotum mot den rödgröna regeringen för att den för en socialdemokratisk politik. Jag måste säga att "the bottom is nådd"! Två av allianspartierna ligger risigt till. KD kan vi mer eller mindre räkna ut. De har under årtionden överlevt på stödröster från moderater men Moderaterna har inte längre råd att kasta pärlor till svin. Liberalerna vet inte ens vilken som ska leda partiet i nästa valrörelse.

LÄS OCKSÅ: Insändare: Alliansen, lär er skillnad på politiker och tjänstemän

Striden inför höstens budgetproposition börjar likna sandlådans kontroverser, tycker Hans Skagerlind.

Striden inför höstens budgetproposition börjar likna sandlådans kontroverser. Det parlamentariska läget är sådant att allianspartierna har möjlighet att riva regeringens sandslott. För att det ska ske litar de på att Sverigedemokraterna ska hjälpa till. Och det är klart att de vill. Allianspartierna utnyttjar situationen för att visa styrka och sammanhållning. Men den sammanhållningen vilar på stöd från SD.

LÄS OCKSÅ: Skärpning Alliansen och SD - vi vill ha en ren och ärlig kamp fram till valet!

Det är hög tid att vi får "ordning och reda" på den svenska politiken. För att det ska bli verklighet borde en erfaren dagisfröken kliva in och sätta gränser för det alltmer pinsamma skådespelet.

Hans Skagerlind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons