Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: SD kan aldrig bli en maktfaktor

Annons

Låt mig spekulera. Att Sverigedemokraten är en rädd person som ser alla som inte är "renrasiga" som ett hot är ju känt och erkänt av dem själva. Men vem är så funtad egentligen?

LÄS OCKSÅ: Insändare: Vad menar SD med "Kratta inte manegen för islam"?

Känt är att medelålders män med låg utbildning hör dit. Och de som följer med strömmen utan att tänka och därför är lättpåverkade, det finns säkert också de som vill "jävlas". Där finns givetvis de som har nazistisk förkärlek, och det lär också vara så att höjdare inom näringslivet anslutit sig, givetvis dolt. En salig blandning utan gemensam åsikt förutom att främlingen ska hållas kort.

LÄS OCKSÅ: Greider: Sluta med det ovärdiga spektaklet!

Hur ska SD kunna bli en maktfaktor? De har varken kunnande eller en politik som håller, menar skribenten.

Men i SD finns andra som tror att SD är rätt parti för Sverige och dem. De borde tänka om, för hur ska SD kunna bli en maktfaktor? De har varken kunnande eller en politik som håller. De borde också tänka på i vilket sällskap de befinner sig i. Erfarenheten talar för att sådana missnöjespartier sällan blir långlivade och därmed kommer att göra sina medlemmar besvikna.

LÄS OCKSÅ: Sverigedemokraterna satsar på det bortglömda valet

När man nu också läser att KD går armkrok med SD kommer mer än var femte svensk att hamna i skuggan. Faktiskt kan jag tänka mig att båda missbrukar ordet demokrati och att Sveriges anseende utomlands skadas.

SD har ingen framtid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons