Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen kan inte utesluta mord eller dråp

Polisen har inlett en utredning om mord alternativt dråp sedan en död man hittats i Säter. Den döde anträffades inne på Handelsträdgårdens område under söndagseftermiddagen.

Vid 14-tiden på söndagen larmades polisen till Handelsträdgården i centrala Säter. Detta sedan en död man hittats inne på området. Mannen hade under söndagen inte identifierats och polisen uppgav att det finns en misstanke om brott. Och polisen har inlett en utredning som rubriceras som mord alternativt dråp.
Handelsträdgårdens område spärrades omedelbart av, och polisen började under söndagen att göra en teknisk undersökning. Samtidigt gick kriminalpolis omkring i grannskapet och utförde operation dörrknackning.
Under söndagskvällen transporterades den döde till Statens Kriminaltekniska laboratorium i Uppsala. Detta för att kunna fastställa dödsorsak och identitet.
Handelsträdgården kommer att vara fortsatt avspärrad under måndagen och polisen kommer att då att återuppta de tekniska undersökningarna.

MIKAEL ERIKSSON
023-476 91 / 070-226 79 05
mikael.eriksson@daladem.se