Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånare väntade ut butikens kunder?
Klockan var 20.57 på onsdagskvällen när de båda männen klev in hos Film & Fabel vid Jaxtorget och hotade personalen med vad som såg ut att vara en pistol. De försvann ut genom dörren, runt hörnet och vidare in på Norrskensgatan.
– Vi är naturligtvis intresserade av att få kontakt med folk som rört sig i området och inne i butiken tiden strax före och strax efter händelsen, säger Jan Barck.

Vittnen har uppskattat de båda rånarnas längd till 170-175 centimeter långa. Båda var svartklädda men munkjackor med uppdragna huvor. Dessutom hade de stickade skidmasker för ansiktet.
– De hade sytt ihop gluggarna så att ingen hud syntet, säger Jan Barck.
Det enda som särskilde de båda männen var att en av dem hade märket "Jack Daniels", alltså ett whisky-fabrikat, på ryggen av jackan..
Rånoffret har beskrivit som att de båda rånarna talade "Rinkeby-svenska".

Under torsdagen undersöktes den rånade butiken av polisen tekniker. Det hölls förhör med offer och med kända vittnen. Men Jan Barck uppmanar alla som rört sig i området att höra av sig till polisen.
– Alla upplysningar kan vara värdefulla, säger han till DD.

Gubb Jan Stigson