Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånväskan från Power Meet hittad

Polisen har hittat väskan som stals från Power Meet-arrangören Kjell Gustafsson.

På fredagen den 8 juli rånades Kjell Gustafsson på ett miljonbelopp. Rånet skedde på hotell Arkad i Västerås, och tjuvarna flydde i en bil.

Nu har polisen hittat väskan samt några påsar som innehöll stöldgodset. De hittades tomma i ett dike vid Svinnegarnsvägen av en privatperson, nästan framme vid Svinnegarn kyrka mellan Enköping och Strängnäs.– Det är givetvis intressant och det genomförs en teknisk undersökning av det, säger polisens presskontakt Johanna von Wowern.

LÄS ÄVEN: Rån på Power meet – kom över miljonbelopp

Polisen misstänker, utifrån vittnesuppgifter, att tjuvarna ska ha svängt av vid Hummelsta in på Svinnegarnsvägen. Vid slutet av vägen, nära kyrkan, ska de ha slängt av väskan med påsarna. Vilken väg de sedan tog är oklart.Polisen är förtegen om när fyndet gjordes.

LÄS ÄVEN: Fullt krig om nästa års Power Meet

Utredningen fortsätter och det finns ännu ingen misstänkt för rånet. Flera förhör har hållits med målsägande och uppgiftslämnare.

Jonathan Norström