Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rasismen har ökat

I Norge har Höyre som motsvarar Moderaterna vunnit valet och samarbetar med Fremskrittspartiet som motsvarar Sverigedemokraterna.
Hur kommer det att bli i Sverige?

Annons

Det sägs att SD vill lägga ned invandrarfrågan tillfälligt och vill gärna samarbeta med Moderaterna, är det ett sätt för att komma åt makten lättare?
Har SD tänkt byta ämne som får Moderaterna att tacka ja till deras samarbete?
Man blir ju väldigt förvillad och ledsen om det händer.

Hur är det för oss och hur kommer det bli?
Socialdemokraterna i Stockholm säger om de vinner valet 2014 så är partiet öppen för att leda landet, med de andra partierna, men inte med SD.
Om det här verkligen stämmer att en del politiker önskar att det fina partiet som har en fantastisk grund och värderingar börjar samarbeta med Moderaterna till exempel, då är det väl ingen nytta att bilda ett solidariskt parti, där man har olika grunder och värderingar som bygger på att arbetarklassens röster ska lyftas fram, stå för allas lika värde & kämpa tillsammans och så vidare? Vad är det som händer här i värden?

I mellanöstern så försöker många människor bryta de diktatoriska normerna, I Europa börjar rasismen att växa fram och de Socialdemokratiska partierna börjar bli tillbakadragna och törs inte visa vad de står för. Utan om de vinner valet så vill de samarbeta med motsatsen till arbetarklassen?
Varför finns det en del politiker som njuter utav att se sitt parti som är det störta partiet i Sverige göra en sådan stor back upp, medan många kämpar med hopp om att få makten nästa år, för att bilda det socialdemokratiska samhället. Medan en del personer önskar att samarbeta med till exempel Moderaterna.

Om Moderaterna vinner valet och kanske går med på SD:s villkor som Höyre gjorde, hur blir det då?
Jag vill leva i ett fritt samhälle där man visar respekt för varandra och kan forma sin framtid inte i ett ondskefullt samhälle med hat.
Det här hänger på oss unga!
Vi ska kämpa in i det sista och vi ska föra Sverige framåt till det bättre.

Albetol Mohammed

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel