Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans vackraste rally gick av stapeln på lördagen

Annons

Det var idelt vackert på Knektplatsen under lördagen. Årets Classic Lady kunde knappast gå av stapeln i bättre väder eller med vackrare damer. Om sanningen ska fram är det väl Classic Lady som är det vackraste rallyt under veckan. En liten diamant i kronan på CCW och en perfekt start på veckan.

En annan diamant är Marilyn Monroe som också kom till Knektplatsen, eller rättare sagt 4 x Marilyn. De/hon deltog för första gången i år, men var sugna på att återkomma.
Carina Erikstam hade satsat på att deltaga som raggarbrud i jeans, men hade svårt att hitta ett par.
- Det är ju inne med 50- och 60-talet nu och alla vill ju ha äkta grejor, förklarade Carina, men nästa år ska jag återkomma, i äkta 50-tals-jeans!
- Det är loppis och second-hand affärer som gäller, berättade hon och tillade att hon omedelbart ska börja med att leta efter sina jeans.

Lottakåren på plats

Mariann Ohlmats och Christina Dicksveds glänste i kapp med sin lilla Fiat 500C Topolino -54. En vacker liten pärla som de egenhändigt polerar medan deras husmekaniker sköter jobbet under ytan.
- Vi är med för andra året nu, så nu har det blivit tradition, skrattade damerna.
- I fjol frös vi lite, men nu har vi satsat på äkta lottauniform i ylle modell -54, sade Mariann.
Nej, frös var det nog ingen som gjorde under lördagen. Temperaturen höll sig kring 30-strecket med några avvikelser neråt och uppåt.

Jim Thydén

Annons