Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Revypacket äggar upp

På fredag är det dags för Revypacket i Lindberg att släppa loss på scenen i bystugan.
Och precis som vanligt är det hjärta, glädje och improvisation som gäller.

Nästa år är det jubileum för Revypacket, men innan dess så satsar gänget på att Ägga upp sin publik.
– Ett passande tema så här inför påsken då folk äter så otroligt mycket ägg, säger Linda Ryttar som är spindeln i nätet i Revypacket.
På fredag kväll nästa vecka är det premiär och på scenen finns som vanligt flera generationer, där de duktiga dansarna Melissa H Ryttar och Tilda L Norling står för det ungdomliga inslaget.
Och det har redan börjat ringa i bokningstelefonerna för att försäkra sig om bra plats för att bland annat få se höns och tuppar, vilsna PRO-resenärer och Classic Ladys största "manliga" fans.
Revypacket har som tradition att samla in pengar till olika slags välgörenhet vid sina föreställningar. I år har man valt Barn hjärtat (Hjärt- och lungfonden barn).
– Det pågår en vuxenkampanj, men vi vill se till att inte barnen glöms bort, avslutar Linda Ryttar som hoppas att årets föreställningar ska locka minst lika stor publik som tidigare år.

Annki Hällberg/DT