Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rhapsody in rock för 47:e gången i Dalhalla

Annons

Nu är det dags för Rhapsody in rock i Dalhalla igen och i år är det tio-årsjubileum för showen. Trots att måndagskvällens föreställning är den 47:e i ordningen fyller Robert Wells och kompani kalkbrottet utan problem. Årets show, "Best of rhapsody", är en blandning av höjdpunkter från tidigare år.

Temperaturen i Dalhalla stiger för första gången när Robert Wells presenterar "the divas of rhapsody" - Charlotte Perrelli, LaGayla och Sofia Källgren som gör entré i likadana svarta fransiga klänningar.
Då har Lennie Norman, som ersätter sjukskrivne Mikael Tornving den här kvällen, redan underhållit publiken med igenkänningskomik för femtio-plussare. (På frågan "hur många av oss här har fyllt femtio?" får han en rungande applåd till svar.)
Han lyckas faktiskt med konststycket att köra regelrätt ståupp-komik i det gigantiska kalkbrottet.
Showen Rhapsody in rock firar tio år med "Best of rhapsody" i sommar. Torsdagskvällens föreställning blir den 50:e i Dalhalla. Det är inte illa.
- Det känns lite som att komma hem, säger Robert Wells och hälsar publiken välkommen till showen än en gång.
- Ni förstår säkert att vi laddar lite extra en sån här afton!
När schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, som även hon varit sjukskriven en tid, kommer ut och övertygar Dalhalla-publiken med "I will survive" ser det ut att stämma.
Det är faktiskt så att himlen spricker upp, det är blått mellan molnen, och alla tusentals regnjackor i publiken ser inte ut att komma till användning alls.
I morgondagens tidning kan du läsa en recension av hela föreställningen. Robert Wells med gäster rockar vidare tisdag, onsdag och torsdag kväll då morakören Team Cans, vinnarna i TV:s "Körslaget" är speciellt inbjudna.

ERIKA FAHLGREN

Mer läsning

Annons