Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SD Dalarna-Västmanland skänker 100 000 kronor till SDU

Sverigedemokratisk Ungdom får ett stort tillskott i kassan. En enig distriktsstyrelse i SD Dalarna-Västmanland fattade under den gångna helgen beslut om att skänka 100 000 kronor till Sverigedemokratisk Ungdoms riksorganisation.

Aldrig tidigare har SDU mottagit ett så stort bidrag från ett distrikt eller en kommunförening i Sverigedemokraterna, skriver SD i ett pressmeddelande.
SDU gick under fredagen ut med ett brev till alla förtroendevalda i Sverigedemokraterna där man lovade att under valrörelsen satsa extra mycket på de delar av landet som bidrar med ekonomiskt stöd till ungdomsförbundet.

I ljuset av detta kommer Dalarna-Västmanlands bidrag att resultera i kraftigt ökad närvaro från SDU i distriktets geografiska område under 2014.
– Jag vill å hela förbundets vägnar tacka SD Dalarna-Västmanland för denna tidiga julklapp, säger SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand.