Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se Falu BS bortaturné direkt: "Coronasäkert"

Efter premiärsuccén för Falu BS och IFK Rättvik – på lördag och söndag bjuder vi på bandyfest igen när Falu BS möter Jönköping och Nässjö på bortaplan.
Som kund kan du se matcherna direkt hos oss.
– Jag ser det som en bra möjlighet för Faluns supportrar att följa matcherna på ett coronasäkert sätt, säger utgivaren Helena Nyman.

Det har varit många bud efter att säsongen skjutits tre veckor framåt till följd av pandemin – men i helgen kunde vi bjuda på Falu BS och Rättviks premiärer direkt från bandyns allsvenska.

Nu står det även klart att Sporten livesänder lördagens och söndagens drabbningar – när Falu BS tar sig an Jönköping och Nässjö på bortaplan.

– Det känns bra att i sådana här tider kunna ge våra läsare möjligheten att se de här matcherna. Jag ser det som ett bra tillfälle för Falu BS och Rättviks supportrar att följa matchen direkt, coronasäkert och smidigt, säger DT:s chefredaktör och utgivare Helena Nyman.

Bandypuls, som precis som DT och Dala-Demokraten tillhör Bonnier News Local, har redan sedan tidigare säkrat sändningsrättigheterna för hälften av alla matcher som spelas i allsvenskan. Från början var totalantalet 88 matcher, fördelade på alla lag i serien. Nu återstår att se hur många det blir och hur serien kommer att fortlöpa.

– Det är därför vi inte kan gå ut med någon matchlista på lite längre sikt, utan vi får ta det stötvis framöver. Men att det blir fler livesända Falu BS- och Rättvik-matcher framöver vågar jag utlova, förutsatt att allsvenskan fortsätter spelas, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls och projektledare för livesport i Bonnier News Local.

För att kunna se livesänd sport hos DT och Dala-Demokraten behöver du vara pluskund. Det blir du enklast genom att teckna en prenumeration på kund.mittmedia.se/paket/dt.

► Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto via www.dt.se.

► Vår kundtjänst har öppet vardagar på kontorstid. Dit kan man skriva eller ringa. Du når vår kundservice på telefon 010-709 79 00 eller på kundservice.mittmedia.se/dt.