Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se VM-hjältarnas hälsning till statsministern – och Avesta: "Skrik så ni inte har några röster kvar"

Runt 1 000 Avestabor skickade tillsammans med statsminister Stefan Löfven en hälsning till svenska fotbollslandslaget – och fick svar.
– Stort tack till statsministern, Avesta, hela svenska folket och alla som stöttar oss, säger Isaac Kiese Thelin i klippet.

Annons

Läs mer om statsministerns besök i Dalarna [+]:

Stefan Löfven på plats i Avesta – hyllade blågult och kommunens föreningsliv: "Aldrig sett detta någon annanstans"

Statsministern satsar på turné genom Dalarna istället för mingel i Almedalen – "Jag menar att politiken blivit alltför storstadsfixerad"

Bli Pluskund för bara en krona här

Det var feststämning i sportparken i Avesta på måndagen när statsminister Stefan Löfven (S) var på besök och bland annat träffade representanter från idrottsrörelsen.

Statsministern höll ett tal i parken, som dagen till ära var fylld med blågula tröjor då omkring 1 000 Avestabor passade på att skicka en hälsning till det svenska VM-laget i fotboll.

Och något oväntat fick man en hälsning tillbaka. I en video som publicerats på Stefan Löfvens officiella Facebook-sida syns stjärnor som John Guidetti, Jimmy Durmaz och Isaac Kiese Thelin hälsa tillbaka.

– Vi vill tacka alla svenska fans, alla ni i Avesta och statsministern för att ni hejar fram oss, säger John Guidetti i klippet.

Guidetti uppmanar även alla fans att "skrika så ni inte har några röster kvar" under morgondagens åttondelsfinal mot Schweiz.

Se spelarnas hälsning till Avesta och alla svenska fans i tv-klippet:

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Annons