Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Siljansnäs vann första finalen

Siljansnäs låg under med 0–1 efter första halvlek, men lyckades vända på första finalmatchen med två mål i andra halvlek och vinna med 2–1 över Våmhus.
– Vi gjorde en bra match, säger Siljansnäs tränare Viktor Lundin.

– Och det känns riktigt positivt inför returen i Våmhus. Jag tror absolut vi kan göra en bra match även på bortaplan och vinna finalen.
– Jag tycker vi inte riktigt var på plan i dag, det blev alldeles för avvaktande och det kändes som vi bara ville ha ett bra resultat inför returen hemma. Men det här är ingen omöjlighet att vända på, säger IFK-tränaren Lars Lindkvist.

Våmhus tog tidigt ledningen på en styrning efter en hörna och hemmakvitteringen lät vänta på sig. Men i den 70:e minuten slog Jakob Johansson en djupledsboll som Magnus Sjölund fri med målvakten lyckades vinkla in.
Segermålet var en chip från Jakob bakom backlinjen som Sjölund tåade in.
I Siljansnäs gjorde alla ett bra jobb där matchvinnarna Jakob Johansson och Magnus Sjölund tillsammans med Sebastian Hellström får extraplus. I Våmhus slet Frank Lettenström bäst.

Håkan Eriksson
hakan.eriksson@daladem.se


Siljansnäs–Våmhus 2–1 (0–1)
Mål: 0–1 Sonny Södersten (4), 1–1 Magnus Sjölund (70), 2–1 Magnus Sjölund (83).
Domare: Elias Persson, Falun.
Publik: 100.