Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar till Åsa

Annons


Svar till signaturen "Åsa": Matupproret är inget centerpartistiskt påfund. Jag har inga politiska uppdrag, jag är bara medlem i centern vilket inte är någon hemlighet.
Det har tagit mig ett år att försöka få politikerna att lyssna till mitt budskap. Nu har man kanske börjat att förstå. Jag har erbjudit kommunen att ta del av de missförhållanden som jag får tips om, men...
Ja, det är politiker som tar de slutgiltiga besluten, men det är folket som bestämmer! Vi lever i en demokrati i Sverige.
Debatten har handlat om transporter! Det är viktigt, men när kommer kvalitetsdiskussionen? I stället för att politiker ska sitta och bedöma om dessa äldre och anhöriga har rätt i sina klagomål. Gör ordentliga näringsanalyser på maten! Det räcker inte att konstatera hur maten smakar, ser ut, luktar och framförallt hur den mättar när förutsättningarna aldrig kommer att vara det samma som för de äldre.
För cirka 3000 kronor i månaden på ett servicehus, som maten kostar per person, borde maten vara riktigt bra!
90 procent av en smakupplevelse sitter i doften av maten. Om man inte tycker om maten och därför inte äter den, får man då i sig näringen som man proppat i den?
Åsa! Jag har aldrig lovat att göra maten bättre, jag har lovat att jag skall arbeta för att den skall bli bättre. Det förutsätter att
jag behöver ditt/ert stöd!
Att stödja matupproret innebär inte en deklaration om politisk tillhörighet! Matupproret handlar om mänskliga rättigheter!
CAMILLA SPARRING
MATUPPRORET 

Mer läsning

Annons