Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sent spikat program sinkar utlägg av uppgifter på nätet

Annons

Är Nordiska mästerskapen i smide är inte tillräckligt stort för att platsa på Visitludvika, Ludvika och Smedjebackens turistinformation på nätet?
Jodå, men skälet är bara att programmet inte varit spikat och klart för att läggas ut förrän för två veckor sedan.

- Jag vet att de jobbar med det på turistbyrån och det kommer att läggas ut nu. Det beror lite på oss också att det inte finns där ännu, säger arrangören Ann-Kristin Tréard.
Arrangemanget är av nordisk dignitet och lite förvånande är att den inte omnämnd på turistinformationens hemsida. Där, bland kommande arrangemang, finns stort som smått som möjligen kan intressera allmänheten. Datum för mästerskapen är satt sedan länge tillbaka och tävlande och domare är utsedda.
Under kommande arrangemang finns dock inget om att Sveriges konstsmidesförening och Smedjebacken står som arrangör NM i smide på Visitludvikas hemsida. Inte ännu på måndagen, en månad till invigningsdagen.
- Jag vet, säger en lätt besvärad Ann-Kristin Tréard.

Tar på sig skulden

Delvis tar hon lite av skulden på sig själv.
- Vi hade inte ramprogrammet spikat förrän för cirka två veckor sedan. Det är skälet till att vi inte gått ut med det tidigare. Jag vet att man nu håller på att lägga ut det i dag.
Uppgifterna har Håkan Rosén på turistbyrån fått för en vecka sedan nu, berättar Tréard för DD under måndagen.
Kanske kommer det att finnas en notering inom kort. Banderoller, på det gamla praktiska analoga sättet, har nu suttit ute vid vägarna sedan ett par veckor tillbaka.

CHRISTER NYMAN
0240-712 22
christer.nyman@daladem.se

Annons