Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

/ spaltbild av PRO-Säfsen i London /


Långtradarchaffis stal bilhjul
LUDVIKA
Vid 19-tiden på tisdagen såg ett vittne hur en polskregistrerad lastbil stannat vid en bil som fått stopp och lämnats på riksväg 50 i höjd med Malsjön, Gräsberg. Chauffören höll på att skruva av bilens hjul. Vittnet höll koll på lastbilen som körde riks 50 söderut. Vid Skeppmora stoppades färden av en polispatrull som gjorde husrannsakan i lastbilen och fann de fyra bilhjulen. Den 27-åriga chauffören greps, togs in för förhör men släptes efter åklagarbeslut vid 23-tiden.

Stulen moped kom tillrätta
LUDVIKA
En EU-moped som polisanmäldes stulen i Marnäs, Ludvika, den 13 maj anträffades måndag morgon på Kolbottenvägen, utanför äldreboendet Milan. Den stod då bara några hundra meter från platsen där den stals.

Fredriksbergs PRO till England
FREDRIKSBERG
Efter några terminers studier i Engelska vågade sig ett gäng PRO-are från Säfsnäs på en Englandsresa. Det var 13 pensionärer under ledning av Gun Belesdotter. Resan gjordes den 9 maj till den 12 efter ett antal terminer av pluggande. Det var givetvis ett lite annorlunda examensprov att prova sina nyvunna kunskaper i praktiken. Programmet var späckat med saker som måste ses och göras i London. Afternoon tea på Kensington. Tur på The Tower. Milleniumhjulet London Eye. Buckingham Palace och varuhuset Harrods. Dessutom dristade sig några till Madam Tussauds vaxkabinett och S.t Pauls Cathedral.

Golfresultat på Svanskogen
GRÄNGESBERG
Damgolf den 15 maj. Resultat: 1. Anita Eriksson 42 slag, 2. Gun Sjöholm 44, 3. Ingvor Jansson 45, 4. Margit Lundberg 47, 5. Eivor Söderqvist 47, 6. Agneta Eriksson 47. Medlemsgolf den 16 maj: 1. Andreas Hellman 28, 2. Johannes Nilsson 29, 3. Tord Nilsson 35, 4. Jesper Svedin 35, 5. Thomas Persson 36, 6. Bror Eriksson 37. Klass C: 1. Håkan Djuplin 16.