Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Harald Lückner inför kvällens möte med AIK

Annons

Backen Patrick Cedergren skadades mot Bofors.
Men backarna Adam Andersson, Viktor Amnér och Juha Alén är åter spelklara.
– Vi är medvetna om att det är en härlig match som väntar, säger Moras sportchef Arto Sirviö inför kvällens möte med AIK.

Mora var länge på väg mot en trepoängare i Karlskoga i onsdags.
Men Bofors kunde vända på matchen under sista periodens sista halva och hemmalaget vann med 4–2.
– Vi misslyckades med vårt powerplay. Vi borde avgjort tidgare, med tanke på dom chanser som vi skapade. Men det finns inga enkla motståndare i den här serien och det spelas riktigt bra hockey, säger Moras sportchef Arto Sirviö inför kvällens möte med AIK.
Moras förlust gjorde att laget nu är sju poäng (med två matcher färre spelade) efter trean Malmö som i dagsläget har sista direktplatsen till kvalserien.
– Det är klart att vi håller koll på tabellen. Men det är så många matcher kvar att spela än. Det gäller att koncentrera sig på en match i taget.
Mora och AIK står inför kvällens batalj på 30 poäng men hemmalaget är placeringen före i tabellen tack vare bättre målskillnad. När lagen möttes i Stockholm vann solnaiterna med 2–1.
– Vi gjorde en bra match då, men hade lite oflyt. Nu har vi fått förstärkning av Colby Genoway och Niklas Fogström. Även Markus Lilja missade den förra matchen, vill jag minnas. Vi är ett bättre lag nu, men det är förmodligen även AIK, säger Moras tränare Harald Lückner till klubbens hemsida.
Mora aviserar att Robert Kristan får fortsatt förtroende mellan stolparna.
I Mora är backtrion Adam Andersson, Viktor Amnér och Juha Alén som missade matchen mot Bofors åter spelklara. Däremot kommer inte Patrick Cedergren som skadades i samband med Bofors 3–2-mål inte att medverka.
– Han fick en smäll på baksidan av knäet. I dagsläget vet vi inte alls hur länge han blir borta, vi ska ta en ny koll under fredagen, säger Sirviö.

MÅRTEN LÅNG

Mer läsning

Annons