Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson: Äntligen på plats i Malmö – så bevakar vi TV-pucken

I dag börjar den.
Den anrika turneringen TV-pucken.
Mittmedia finns så klart på plats och bevakar turneringen och de sju lag som har koppling till koncernen.

Annons

Som liten hockeyspelare var en av drömmarna att få spela TV-pucken, inte bara för mig, utan för många andra också. För många blir den drömmen aldrig verklighet, och så aldrig för mig heller även om det ett tag såg ut som att drömmen skulle slå in. Men kort innan vi födda 1993 skulle göra oss redo för turneringen så beslutades det om att sänka åldersgränsen från 16 till 15 och hastigt och mindre lustigt så blev det ingen TV-pucken för oss födda 1993 om man inte hade fått varit med ett år tidigare.

Men nu är jag här, på plats när TV-pucken drar igång i Malmö. Och även om jag inte är med på isen så ska det bli minst lika roligt att stå på sidan om och följa de som är ute på isen, och alla runt omkring.

Mittmedia är en stor koncern nu som täcker in stora delar av landet. Det gör också att vi har sju lag med i årets slutspel i Malmö, och det är jag som kommer att bevaka turneringen på plats.

Tanken är att jag, givetvis, ska se så många matcher som möjligt med våra lag. Men samtidigt ska jag försöka lyfta blicken och hitta andra ingångsvinklar kring turneringen. Hur laddar föräldrarna upp? Hur mycket pasta kokar köken under turneringen? Är det någon som sover på en luftmadrass som läcker luft? Fastnade någon på flygplatsen på vägen ned? Vad är det egentligen som är grejen med TV-pucken? Hur mycket kostar turneringen? Sådana frågor som kan vara intressanta och ge ett mervärde för er läsare utöver resultatet i olika matcher. Sådant som man bara kan få genom att vara på plats under turneringen.

Vår bevakning kommer att bestå av mig på plats, samtidigt som jag har uppbackning av kolleger hemma på redaktionerna samt av koncernens sportdesk som kommer att hjälpa till med bland annat liverapportering från matcherna som jag inte är på plats och bevakar själv. Förutom matchbevakningen kommer jag även att leverera läsningar om sådant som kanske besvarar några av frågorna som jag ställde ovan.

Om du har ett tips på någon eller något som kan vara värt att lyfta fram under turneringens gång, hör gärna av dig med ett tips via mejl eller ett telefonsamtal.

Tips från er läsare uppskattas otroligt mycket.

alexander.nilsson@mittmedia.se

063-161615

Mer läsning

Annons