Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

STF Grövelsjön och STF Sälen/ Gräsheden vann bronspris

Dalarnas STF har bra Fjällstationer och hemsidor i STF-sammanhang. På en stor gala under måndagskvällen tilldelades tio stycken lyckliga vinnare äran att vara de bästa vandrarhemmen och fjällstationerna i Sverige.

Annons

STF Grövelsjön och STF Sälen/Gräsheden vann bronspris som Årets Fjällstation respektive Årets hemsida.
Vinnarna är Svenska Turistföreningens (STF) anläggningar; Brunskog i Värmland, Saltoluokta i Lappland, Sågverket/Härnösand i Ångermanland, Bråtadal/Svartrå i Halland, Kolåsen i Jämtland, Stigbergsliden i Göteborg, Solviken/Tranås i Östergötland på gränsen till Småland, Saxnäsgården i södra Lappland och Blåhammaren i Jämtland. Tävlingen är uppdelad i åtta delutmärkelser, och Årets kudde är den finaste där gästerna utser vinnaren genom att rösta på STFs hemsida. Att få en utmärkelse är verkligen ett kvitto på att anläggningen har något riktigt bra att erbjuda. Även den internationella vandrarhemsorganisationen www.hihostels.com delade ut ett pris till STF Helsingborg/Miatorp i Skåne.

STF Sälen/Gräsheden kom trea i kategorin hemsidor, vann gjorde Stigbergsliden – Göteborg och tvåa kom STF Tåkern, - Östergötland.
STF Grövelsjön kom trea gällande bästa fjällstation. Vann gjorde STF Saltoluokta, Lappland och tvåa kom STF Blåhammaren, Jämtland.

Bengt Pettersson
bengt.pettersson@daladem.se