Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stipendium till Clash of Nations grundare

Sparbanksstiftelsen, en del av Swedbank, delar i år ut Dalastipendiet till företagare som främjar näringslivet i Dalarna. I år delades stipendierna ut av Swedbanks koncernchef Ulf Nilsson och landshövdingen Maria Norrfalk vid en ceremoni i Teknikdalen i Borlänge.

Malin Murmester och Mats Stenman fick ta emot priset för sitt arbete med Clash of Nations och den betydelse evenemanget har för Falun.

Motiveringen lyder: ”Med action- och extremsporteventet ”Clash of nations” är de initiativtagare till ett professionellt evenemang med värdstjärnor inom olika extremsporter. Den lokala förankringen, med nära samarbeten med regionens ungdomar och Högskolan Dalarna, bidrar till ett arrangemang med en stor medial uppmärksamhet och stor publiktillströmning för Falun.”

Malin och Mats är stolta och glada över utmärkelsen och att andra uppskattar det de och många frivilliga åstadkommit.
– Det här stipendiet delar vi med alla eldsjälar som hjälper oss, utan dem vore det inte möjligt att genomföra evenemanget, säger Malin Murmester, grundare av Clash of Nations