Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor discofest med Mats Ingels när Ejendals arena blir dansgolv

/

Annons

Village people har kvar tre originalmedlemmar; indianen, militären och brandmannen. Polisen och cowboyen har varit med sedan 79-80, och motorcykelkillen blev medlem 1995. Tillsammans med andra discoakter och Mats Ingels kommer de till Leksand i början av december.

Village people och en rad discoakter, bland annat svenska Abba-tolkarna Arrival, kommer till Leksand och Ejendals arena den sjätte december. Deras största hits är Macho man, In the navy och så klart YMCA som fortfarande får folk på dansgolven att bokstavera med hela kroppen, trettio år efter att den släpptes.

Håller Village People trettio år in på karriären?
- Ja de gör de absolut, säger Mats Ingels, klubbvärd för arrangemanget som ska få kvällen att flyta på.
- De är det kultigaste man kan tänka sig. Sen må de vara gamla och skraltiga, men att få se killen i indianskrud glida in till In the navy kommer bli fantastiskt.

I discons tecken

Mats Ingels utlovar Sveriges största dansgolv när ishallen görs om till ett gigantiskt disco. Allt ska gå i discons tecken, säger han. När DD når honom är han på semester i spanska Marbella, på jakt efter en ny smoking. Planen är en discosmoking som glittrar, eller kanske en vit.
- Men problemet är att jag måste leta reda på ett par platåskor också, det blir nåt att bita i.

Märit Rönnols

Mer läsning

Annons