Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Svenne Rubins bjöd på färgsprakande releasparty med julshow"

/
  • I foajén passade många på att köpa ett eller flera exemplar av nyutgåvan av kultfilmerna
  • Publiken fick ta emot en varm solbränna av alla kvartslampor som tändes på scenen.FOTO:LEIF OLSSON
  • Showen bjöd på många ljusglimtar.FOTO:LEIF OLSSON
  • Publiken såg ut att trivas riktigt bra.FOTO:LEIF OLSSON

Annons

Sanningar behöver inte vara sanningar.
Helt sant var ändå att publiken som kom till Svenne Rubins releaseparty med julshow på Teatern i Vansbro på lördagskvällen fick vara med om en hisnade upplevelse.
Det var nog ingen i publiken som gick hem besviken och tomhänt.

Det kombinerade releasepartyt och julshowen lockade en väl blandad publik rent åldersmässigt.
Bara att få se Svenne Rubins kultfilm ”En handelsresandes nöd” från mitten av 1990-talet på stor bioduk satte guldkant på den här kvällen. Många igenkännande skratt hördes i den mörka teatersalongen när hemmakändisar som Gunde Svan, Björn Skifs och Lars Israels visade upp sig på stora duken tillsammans med Svenne Rubinsmedlemmarna.

Mognat med tiden

Även om filmen anses som en riktig kalkon, kan man bara konstatera att den har mognat. Att Svenne Rubins nu släppt kultfilmerna ”En handelsresandes nöd och TV-serien ”Förmannen som försvann” på DVD är i alla fall en riktig julklapp för många.

Solbränna

När applåderna tystnat och bioduken åkt upp i taket bjöd medlemmarna i Svenne Rubins på en julshow med många gamla och nya sanningar. Det händer mycket på och runt scenen och publiken är med på noterna när rubinarna drar sina små underfundiga funderingar. Bara att rigga upp en massa antika kvartslampor och ge publiken en solbränna räcker gott för att Svenne Rubins första julshow på hemmaplan ett klart godkänt betyg.LEIF OLSSON
0281-713 43
leif.olsson@daladem.se

Mer läsning

Annons