Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tällberg Foundation får tio miljoner

Tällberg Foundation är återigen en av Postkodlotteriets förmånstagare. Stiftelsen får 10 miljoner kronor för att fortsätta att stödja beslutsfattare att navigera i lokala och globala utmaningar.

– Vi är i ständig sökande efter de nya frågorna. Det fortsatta stödet är viktigt för att vidareutveckla verksamheten, säger Bo Ekman, grundare och ordförande på Tällberg Foundation. Som en liten stiftelse betyder pengarna att många av våra aktiviteter kan genomföras, framförallt det återkommande globala mötet Tällberg Forum och utdelningen av Tällberg Foundations Ledarskapspris.
Årets Tällberg Forum äger rum i Tällberg i Dalarna den 13-15 juni. Temat för Tällberg Forum i år är Världen vid ett vägkors: Vad innebär globalisering? På plats finns forskare, företagsledare, författare, artister, ledare och politiker, både internationellt och från Sverige.
Postkodlotteriet ger i år också pengar till Läkare utan gränser, Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen och BRIS: