Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tommy leder kändisar

Tommy Svensson, bronscoachen från VM i USA 1994, leder kändislaget under nästa lördags fotbollsmatch på Mockfjärds IP. I laget har han bland andra Magnus Erlingmark, Per-Erik Eklund och Jens Eriksson.

Som vanligt är det Sören Anderssson som ligger bakom kändismatchen och behållningen går till Mockfjärds BK – med undantag för en viss summa som går till Barncancerfonden.

Till sin hjälp har ”Brons-Tommy” Göran Göransson, tidigare coach för U21-landslaget. Tidigare UEFA-presidenten Lennart Johansson ville träffa ”sina” bronshjältar”, men har fått förhinder.

– Däremot sköt bygdens son, skidåkaren, Jens Nilsson, upp ett träningsläger en dag för att dela, starkt gjort, tycker Sören Andersson och berättar att många kända idrottsprofiler deltar.

Matchen mellan kändislaget och ett Mockfjärdsteam har också viss konkurrens – av Göteborgsmatchen mellan Barcelona FC och Manchester United.

Kent Olsson
kent.olsson@dt.se