Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tunabyggen hjälper till på Forssaklackskolan

Personal från Tunabyggen ska de kommande veckorna finnas på plats och hjälpa till som matsalsvärdar vid Forssaklackskolan.
- För oss på Tunabyggen är det självklart att ställa upp och hjälpa till där resurser behövs i den situation som kommunen befinner sig i på grund av den pågående pandemin, säger Jörgen Olsson, vd.

För en vecka sedan fick Tunabyggen en förfrågan från kommunen om att ställa upp med personella eller materiella resurser med anledning av coronapandemin.

- Vi svarade ja direkt, med förbehållet att vi behöver 24 timmar på oss för att kunna planera och inställa oss där vi behövs, berättar Jörgen Olsson.

På plats i Forssaklackskolans matsal för att ta första passet var fastighetsvärden Ari Perdén som är ordförande för den lokala fackklubben inom Fastighets. Där var också vd:n Jörgen Olsson och Kenneth Persson, styrelseordförande.

En planering är gjord för att kunna ha två personer på plats några timmar varje dag de kommande veckorna.

- Facket är informerat och de är mycket positiva till att vi som bolag ställer upp och bidrar i den här speciella situationen. Som vd är jag glad och stolt över att vår personal på ett självklart sätt visar engagemang och är beredda att göra något som definitivt ligger utanför deras ordinarie uppdrag, säger Jörgen Olsson.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips