Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tv-tittarna vill ha komikern i Andra chansen

Annons

Stjärnorna tampas om en seger i Melodifestivalen. Men den som strålat mest är komikern Björn Gustafsson.
På lördag är den populära pausfågeln inte med i programmet -- något som väcker tittarnas känslor.

Utan Björn Gustafsson suger Melodifestivalen. Åtminstone om man får tro de som engagerar sig i komikerns medverkan i programmet. På en internetsajt pågår nu en namninsamling för att den stora publikfavoriten ska vara med i Andra chansen trots allt.
"Programmets höjdpunkt", "Hellre Björn än Luuk!" och "Varför kasta ett vinnande koncept i soporna?" är några av kommentarerna på sajten där flera tusen personer skrivit under med sina namn.

Lönlös kamp
Men enligt Melodifestivalens projektledare Christel Tholse Willers kommer Björn Gustafsson trots alla ansträngningar inte att dyka upp.
-- Nej. Det finns inte en chans att han kommer att vara med i programmet, säger hon.
Anledningen till att Björn Gustafsson bänkats är tidsbrist. I programmet är det åtta artister som ska duellera om en plats i Globen. Den 22-årige komikern får helt enkelt inte plats.

Gästar "Robins"
Nour El-Refai kommer inte heller att vara med i Kiruna. Kristian Luuk får klara sig utan sina sidekicks som kommer tillbaka i till finalen i Globen.
Björn Gustafsson har tidigare synts i "Parlamentet" i TV 4 och är snart aktuell med nya humorprogrammet "Morgonsoffan" i SVT.
Han är dessutom med i kvällens avsnitt av talkshowen "Robins". Tillsammans med Felix Herngren är han gäst hos Robin Paulsson i SVT 1.

TT Spektra


Mer läsning

Annons