Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unga motorkillar fick stipendium

Två unga motorkillar, Linus Lind, Lima motorsällskap, och Emil Jonsson, Malungs motorklubb, har tilldelats ungdomsstipendium.

Annons

Det är Allan Levin & Fredrik Hallessons Minnesfond, som årligen delar ut stipendium till två motorintresserade ungdomar, en i Lima och en i Malung.

Grabbarna fick 5 000 kronor vardera samt diplom och blommor.

Lima MS utsåg Linus Lind till sin stipendiat med motiveringen: "En ung och lovande folkracejunior, som med rätt inställning till sporten kommer att nå fina framgångar framöver."

Malungs MK utsåg Emil Jonsson med motiveringen: "Som Sveriges mest vinstrika folkracejunior under 2014, är det inte svårt att förstå varför Emil, för andra gången erhåller Minnesfondens stipendium. Att Emil dessutom är en sympatisk och trevlig kille, en fin förebild för andra ungdomar, är ytterligare en merit."

Stipendieutdelningen skedde i Ungärde skola i samband med årets limarally - LBC-ruschen.

Styrelsen i minnesfond delade ut stipendierna, ordf Ann-Mari Lewin, Ewa Andersson och Ulla Hallesson, tillsammans med Lima MS ordförande Mikael Johansson.