Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unga ryttare i Vansbro prisade

Vid årsmöten i Dalarnas Ungdomssektioner och Dalarnas Ridsportförbund på Fornby Folkhögskola i slutet av mars fick VRS ungdomssektion den fina utmärkelsen ”Årets Ungdomssektion”.

Det var Emelie Eld, ordförande i ungdomssektionen, och Lovisa Thorwall, vice ordförande, som fick ta emot priset som bestod av blommor, diplom och ett hästtäcke.
På diplomet står: ”Ansvar engagerar och utvecklar. Ridsporten erbjuder möjligheter för den som vill engagera sig som ledare – både på stallgolvet och i styrelserummet. Vårt mål är att engagera ungdomar i ridsportens alla verksamheter, inte minst för att ge er möjligheter att påverka hur verksamheten ska utformas. Ungdomssektionen ska bedriva verksamhet som är anpassad efter barns och ungdomars behov. Verksamheten ska genomsyras av god hästkunskap, gott ledarskap och högt ställda krav vad avser etik, moral och ansvar.”

Under 2012 har Ungdomssektionen på VRS haft aktiviteterna: rykttävling, tolkning, kycklingjakt, spökjakt och mycket annat.
Ungdomssektionens verksamhetsberättlese för 2012 finns på ridklubbens hemsida att läsa i sin helhet.
Utmärkelsen firades på ridklubbens anläggning i Uppsälje med tårtkalas för alla föreningens barn, ungdomar och närvarande föräldrar.

(INSÄNT)